Wat voor soorten pantoffels zijn er te koop voor heren

Geplaatst door

Als je pantoffels voor heren wilt aanschaffen dan heb je de keuze uit verschillende soorten hiervan. Pantoffels zijn al heel erg lang en zijn met name bekend uit de tijd dat men schoenen alleen buiten droeg en binnen omwisselde voor pantoffels om zo te zorgen dat je warme voeten hield. In sommige landen is dit nog steeds gebruikelijk binnen de cultuur. Hoe dan ook pantoffels zijn ideaal om jezelf te verzekeren van warme voeten gedurende de koude wintermaanden. Er zijn vele verschillende modellen pantoffels te koop en daarom valt er altijd wel een soort te vinden die je aanspreekt en lekker zit.

De moderne pantoffels, huissokken of homepads

Het is allang verleden tijd dat de warme, fijne en wollige huissokken alleen geschikt waren voor vrouwen. Er zijn tegenwoordig stoere modellen en kleuren te koop van verschillende fabrikanten. Heerlijk als je geen fan bent van die ouderwetse pantoffels. Er zijn verschillende fabrikanten die homepads of huissokken aanbieden en een goede huissokken hebben een hoogwaardige kwaliteit materiaal zoals een combinatie van wol voor de warmte, katoen voor de luchtdoorlating en vochtabsorbatie en polymide en elastaan om de lange levensduur te garanderen, voor de rek en het vilt voor de anti slip aan de onderzijde. Daarnaast beschikken huissokken over vlakke naden en een boord die niet striemt of afknelt.

Standaard pantoffels voor mannen

Uiteraard zijn er nog veel andere soorten sloffen en pantoffels te koop voor mannen die tegenwoordig eigenlijk als standaard beschouwd worden en misschien soms zelfs wel ouderwets. Maar iedereen is anders en heeft dan ook een eigen voorkeur voor materialen en pantoffels. Er zijn klassieke instapmodellen verkrijgbaar met een achterkant, of slippers met een dichte voorkant waar je de voet gemakkelijk in en uit kan halen. Een echte pantoffel is een schoen die vanbinnen zacht is en waar je gehele voet inzit. Dit normale model pantoffel lijkt nog het meeste op een schoen. Verbazingwekkend genoeg zijn normale pantoffels steeds moeilijker verkrijgbaar in een goede kwaliteit, ondanks dat er toch zeker wel vraag naar is. Een slof is tevens een schoen voor binnen gebruik die zacht aan de binnenzijde is. Een slof beschikt alleen niet over een achterkant en is daarom handig om makkelijk aan en uit te schieten wanneer het nodig is. Bijvoorbeeld als je van de bank op de koude vloer stapt of even snel iets uit de keuken moet pakken waar geen vloerverwarming is.

Geef een reactie