Op zoek naar een nieuw internet abonnement?

Geplaatst door

In deze vreemde tijden, waarin we door de corona-crisis allemaal zoveel mogelijk thuis aan het werk zijn, is een goede internetverbinding bijna van levensbelang. Je wilt je werk kunnen blijven doen en de tijd die je over hebt op een dag besteden aan gamen en communiceren met de buitenwereld. Ook zijn je kinderen ineens de hele dag thuis en moet er online aan schoolopdrachten gewerkt worden. Niet ieder internet abonnement is hetzelfde, er zijn duidelijke verschillen in upload- en downloadsnelheid en ook de kosten kunnen flink uiteen lopen. Maar hoe kies je nu een internet abonnement dat voldoet aan al jouw verwachtingen en eisen? Gewoon door online te gaan!

Een nieuw internet abonnement is zo geregeld

Je gaat dus online en toetst je postcode en je huisnummer in. Aan de hand daarvan komen er direct diverse opties uit het systeem gerold. De aanbieders staan op op willekeurige volgorde, maar bieden allemaal hun services bij jou in de regio. Dat scheelt je veel uitzoekwerk. Je kunt dit dus gewoon vanuit je huis regelen, daar hoef je echt de deur niet meer voor uit. Met één druk op de knop kun je de voorwaarden en prijzen van een internet abonnement vinden. Spreekt het je aan? Dan kun je direct je nieuwe abonnement afsluiten. Een kind kan de was doen.

Heeft het zin om voor een korte periode een nieuw abonnement af te sluiten?

We weten op dit moment nog niet hoe lang deze semi-lockdown in verband met corona gaat duren. Ga je dat afwachten? Ga je je nog een tijd lopen ergeren aan de trage verbinding? Of pak je even door en zorg je dat je in ieder geval thuis fijn kunt werken? Ik zou absoluut kiezen voor optie 2. Een internet abonnement afsluiten is dus zo geregeld, en de looptijd kun je vaak zelf bepalen. Neem deze looptijd niet te krap, je raakt namelijk ook gewend aan sneller internet.

Je kinderen zullen blij met je zijn

Als zij hun schoolwerk af hebben, dan is buitenspelen momenteel even geen optie. En dus is de kans groot dat zij via games hun sociale contacten onderhouden. En wat is er vervelender dan een game die telkens vastloopt of net op cruciale momenten gaat bufferen? Bijna niets! Dus zullen jouw kinderen ook erg blij zijn met een ander internet abonnement. Dit betekent voor hen namelijk meer vrijheid, ondanks dat ze hele dagen binnen moeten blijven. Als alles weer mag en kan, dan zul je zien dat ze graag weer buiten gaan spelen!

Geef een reactie